Podcast Smak Biegania No. 4: Bieganie na weganie

17.08.2021

Dieta biegacza oparta jedynie na produktach roślinnych? O tym usłyszycie w 4. odcinku naszego podcastu „Smak Biegania”. Tym razem gościem Bartosza Wilczyńskiego jest Gniewomir Skrzysiński, autor książki o przewrotnym tytule: „Bieganie na weganie. Jak przebiec 100 mil jedząc trawę i kamienie”. Panowie rozmawiają o mądrym i świadomym eksperymentowaniu z dietą, wyborach etycznych, a także wrażliwości i sile, jaka płynie z diety wegańskiej. Posłuchajcie koniecznie, jeśli szukacie sportowej motywacji, inspiracji do poprawy zdrowia lub utrwalenia właściwych wyborów konsumenckich!

Zachęcamy do posłuchania!

Wszystkich odcinków podcastu można słuchać między innymi na SPOTIFY



W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz w każdym czasie dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies w swojej przeglądarce. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności.

Klikając "Kontynuuj" poniżej potwierdzasz, że zapoznałeś się z powyższą informacją.