Podcast Smak Biegania No. 4: Bieganie na weganie

17.08.2021

Dieta biegacza oparta jedynie na produktach roślinnych? O tym usłyszycie w 4. odcinku naszego podcastu „Smak Biegania”. Tym razem gościem Bartosza Wilczyńskiego jest Gniewomir Skrzysiński, autor książki o przewrotnym tytule: „Bieganie na weganie. Jak przebiec 100 mil jedząc trawę i kamienie”. Panowie rozmawiają o mądrym i świadomym eksperymentowaniu z dietą, wyborach etycznych, a także wrażliwości i sile, jaka płynie z diety wegańskiej. Posłuchajcie koniecznie, jeśli szukacie sportowej motywacji, inspiracji do poprawy zdrowia lub utrwalenia właściwych wyborów konsumenckich!

Zachęcamy do posłuchania!

Wszystkich odcinków podcastu można słuchać między innymi na SPOTIFY



Organizator

Sponsorzy Strategiczni

Sponsorzy Główni

Partner Logistyczny

Partnerzy Medialni

Partnerzy

Patronat Honorowy

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz w każdym czasie dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies w swojej przeglądarce. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności.

Klikając "Kontynuuj" poniżej potwierdzasz, że zapoznałeś się z powyższą informacją.