Podcast Smak Biegania No. 5: 3,2,1 start!

31.08.2021

W piątym odcinku podcastu Smak Biegania zapraszamy na rozmowę z Adrianną Palką - trenerką i ambasadorką biegu Poland Business Run.


Z tego odcinka dowiesz się:

  • jak podejść do startu w biegu,
  • co zrobić przed zawodami,
  • jak odżywiać się w ostatnim tygodniu przed biegiem,
  • jak odpowiednio oddychać,
  • kiedy zrobić rozgrzewkę,
  • co robić po ukończonym biegu?

Do zobaczenia na starcie!

Rozmowę prowadzi Bartosz Wilczyński - Promotor Kulinarny. Aktywny styl życia, podróże kulinarne, bieganie i rowery górskie – to podstawa jego menu. Bartosz po kilku latach przerwy powrócił do biegania – jest ambasadorem polskich win i serów farmerskich i pasjonatem biegów górskich, ma na koncie degustacje i kolacje komentowane z najlepszymi szefami kuchni oraz maraton górski, kilkanaście półmaratonów i niepoliczone amatorskie starty w bike maratonach. Promuje to co zdrowe, ekologiczne i naturalne. Współtworzy Radio Kulinarne - pierwszy podcast kulinarno-winiarski.

Podcastu możesz również posłuchać m.in. w Google Podcasts, Apple Podcasts i Spotify.


W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz w każdym czasie dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies w swojej przeglądarce. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności.

Klikając "Kontynuuj" poniżej potwierdzasz, że zapoznałeś się z powyższą informacją.